Kost & sundhed

Glem alt om snuskede øvelokaler, fyldte askebægre og fast food. Man kan godt være "rock n' roll" og leve sundt

Buffet

MADPOLITIK

På Sejergaardens Musikefterskole spiser vi sundt og varieret. Dagens tre hovedmåltider deler vi i fællesskab i spisesalen.
Køkkenet producerer grøn, sund og klimavenligt mad, med fokus på sæsonens råvarer. Ydermere arbejder vi med stort fokus på bæredygtighed.
Til frokost serveres der varm mad og altid en stor salatbar. Aftensmåltidet består af salat, kolde og lune retter. Der serveres hjemmebagt brød til mellemmåltidet og som tilbehør til hovedmåltiderne.
Vi bestræber os på at ugemenuen består af:
– 2 dage med kød
– 2 dage med grønt eller fisk
– 1 dag med suppe
Derudover tilbyder vi hver dag et vegetarisk alternativ – dog ikke vegansk.
Vi tager naturligvis hensyn til diverse allergener.
I weekenderne ”hygger” vi!
Vi glæder os til at se jer i køkkenet 😊

HAL & FITNESS

Skolens hal og multibane er til fri afbenyttelse underfor skoletiden. Her kan der fx. spilles fodbold, håndbold, hockey, volleyball eller badminton. Vi har også et veludstyret fitnessrum, som benyttes flittigt af eleverne.

MORGENTUR

Skolens elever starter dagen med en morgentur. Ruten går igennem Tølløse og man kan vælge at gå eller løbe. Det er en god måde at vække kroppen og appetitten på, og på turen får man sagt godmorgen til sine kammerater. Når vi vender hjem til skolen står morgenmaden klar på bordet. Når mørket sænker sig hen ad efteråret afvikles gåturen efter frokost.