Sangskriver

catchy melodier, hooklines & lyrics

Sangskriverlinjen er for dig, der gerne vil arbejde med at skabe musik og skrive dine egne sange.

På sangskriverlinjen bliver du introduceret til forskellige metoder og teknikker til at udvikle og styrke din sangskrivning. Det primære fokus vil være at udfolde og understøtte dit kreative flow og dit musikalske udtryk. Vi arbejder med teknikker, der kan hjælpe dig i gang når du er gået i stå eller lede dig ad nye, ukendte veje. Vi arbejder både med at komponere tekst/lyrik og musik og i særdeleshed samspillet imellem de to.

På sangskriverlinjen er det væsentligt, at du får du tid og plads til at undersøge og fundere dit kompositoriske udtryk. Uanset hvor meget erfaring du har med sangskrivning på forhånd, kan du være med på denne linje, så længe du har mod på og lyst til at arbejde med selv at skabe musik. Arbejdsprocesserne vil være ud fra såvel intuitiv og spontan komposition, som igennem mere bevidst og styret kreativ produktion.

Du kommer som elev til at arbejde både med de solistiske skabelsesprocesser og med co-writing, og det at sparre med hinanden og dele din musik er en væsentlig del af forløbet. Der vil også løbende være koncerter og projekter hvor eleverne præsenterer deres musik for og med hinanden på kryds og tværs af linjerne.

UGENS MUSIKUNDERVISNING