Personale

Anja Kickbusch

Sang, fælleskor, sammenspil, linjefag, kontaktlærer

"Tekst på vej"
Andrew Chotvat

Engelsk, fransk, sammenspil, linjefag, kontaktlærer

"Jeg kan ikke tænke på noget mere spændende og livsbekræftende end at takle nye udfordringer. De unge på efterskolen har en alder, hvor de er ved at tage nogle af de største og vigtigste udfordringer op i deres liv. Det er fantastisk at få lov til at være med i denne proces."
Anders Poulsen

Guitar, bas, sammenspil, linjefag, kontaktlærer

"Det er en fantastisk mulighed at man som lærer kan være med til at præge et andet menneskes musikalske vej. At finde lige præcis den rigtige inspiration til den enkelte elev og igangsætte en nysgerrighed og lyst til at blive bedre til sit instrument er en meget stærk drivkraft i mig som lærer."
Cecilie Friedman

Sang, fælleskor, valgfag, linjefag

"For mig er god undervisning en dynamisk proces som opstår i mødet mellem lærer og elev. Det er ikke afgørende af skabe specifikke resultater her og nu, men derimod væsentligt, at plante frø og skabe positiv og sund vækst i eleven, som kan hjælpe eleven med at gro bedst muligt."
Ebbe Cortes Frej

Klaver, sammenspil, valgfag, linjefag, kontaktlærer

Det er vildt spændende at arbejde med de her youngsters. Alle har vi - såvel elever som lærere - musikken som fællesnævner og sammen arbejder vi på at skabe et ganske særligt og uforglemmeligt år. Optimale forudsætninger for at lære nyt og lade sig inspirere. Jeg er vild med det!
Inge Svane

Fællestimer, vejledning

Eleverne har en meget spændende alder, hvor de stiller nogle store spørgsmål som fx "hvem er jeg og hvor vil jeg hen?" Efterskolen er det helt rigtige sted til at finde nogle - måske nye - svar.
Jesper Hermansen

Musikkundskab, fælleskor, valgfag, linjefag

"For mig er det meget inspirerende at tage del i unge menneskers fordybelse i musikken og efterskolefællesskabet. Den udvikling nogle af dem gennemgår på et enkelt år både personligt og musikalsk er meget intens og unik."
Jesper Holm Larsen

Modig10, valgfag, kontaktlærer

"Mit eget år på efterskole har i den grad været med til at forme den jeg er i dag. Både i forhold til min private omgangskreds og mit valg af karriere. At kunne få lov til at give unge mennesker den samme fantastiske oplevelse, det var for mig at gå på efterskole, er absolut det bedste job jeg kan forestille mig."
Katrine Husum

Modig10, valgfag, kontaktlærer

"Tekst på vej"
Lone Hansen

Musikkundskab, valgfag, vejledning, kontaktlærer

"Vi har en mangfoldig og afvekslende hverdag – men heldigvis også ganske almindelig på godt og ondt. Jeg bliver aldrig træt af at være efterskolelærer, for der er altid nye ting der kan prøves af - og det er fantastisk, at musikken fylder så meget i skolens liv."
Lisbeth Ryom

Modig10, tysk

"Tekst på vej"
Martin Ganderup

Dansk, tysk, sammenspil, guitar, linjefag

"Jeg blev efterskolelærer, fordi undervisning kan foregå overalt og hele tiden. Min musikinteresse får sammen med mine sprogfag optimale udfoldelsesmuligheder på en efterskole. Undren skaber grobund for læring. Det er fedt!"
Thyge Brogaard

Modig10, matematik, valgfag, kontaktlærer

"At kunne drage min naturfaglige baggrund og mine erfaringer fra interesseorganisationer ind i den daglige undervisning - og samtidig være en del i udviklingen af en flok nysgerrige unge, der på hver deres måde bevæger sig ind i livet som små voksne. Hvem kan egentlig ønske sig mere? Ikke jeg."
Rune Halskov

Modig10, fysik/kemi, valgfag, kontaktlærer

"På efterskolen skabes dybe relationer, smukke harmonier og en række disharmonier – og her bliver vi alle så meget rigere mennesker, når vi sammen finder melodien. Fællesskab, skønne personligheder og ambitioner – det er da livet – efterskolelivet."
TROELS
Troels Lund-Sørensen

Vagtlærer, vikar

"Det er enormt spændende og inspirerende at arbejde på efterskole, for her skabes mennesker. De unge har en unik fordybelsesevne og energi, og jeg nyder at kunne være med til at lære fra mig og inspirere dem, både igennem musikken og menneskeligt."
JESPER
Jesper Thomsen

Trommer

"Tekst på vej"

LEDELSE

Stig Kaufmanas

Efterskoleleder, fællestimer

Eva Hede

Skoleleder

Allan Bode

Administrativ leder

SEKRETARIAT

Rie Søgaard

Sekretær

Susanne Florin

Sekretær

JANNE
jni@sejergaardsskolen.dk
Janne Nielsen

Regnskab & bogholderi

KØKKEN

KASPER
Kasper Henriksen

Køkkenleder

PIA
Pia Liff

Køkkenassistent

YVONNE
Yvonne Visholm

Køkkenassistent