Musiker

svedige riffs & funky beats

Musikerlinjen er for dig, der gerne vil blive bedre til at spille musik og indgå i et band med andre musikere.

Hvad enten du spiller et instrument eller primært er sanger, er du velkommen på musikerlinjen. I løbet af året vil vi beskæftige os med mange forskellige elementer og vinkler på musik, der tilsammen er med til at forbedre dine musikalske evner – både individuelt og som en del af et band. Det kan f.eks. være workshops i rytmik og formlære og clinics med introduktion til de basale instrumenter i rytmisk musik, og selvfølgelig en masse andre ting.

Du vil også blive introduceret til forskellige genrer og stilarter og få indblik i deres særlige kendetegn. Vi lytter til musikeksempler og taler om musikkens virkemidler og vi prøver kræfter med de forskellige genrer i mindre bands. Herigennem lærer du også de andre instrumenters roller og placering i lydbilledet at kende, hvilket er et vigtigt element i at dygtiggøre sig som musiker.

Du vil gennem året komme til at spille i mange forskellige konstellationer og lære dine kammerater at kende gennem musikken. Her danner den gode atmosfære og tryghed vigtige rammer for din musikalske udvikling. Som en del af en gruppe kommer du til at spille foran dine kammerater og opbygger derigennem en øvelse i at blive scenevandt. Du lærer om sceneoptræden og vi arbejder med teknikker, der hjælper dig til at levere en gradvist bedre og bedre performance.

Derudover vil vi samarbejde med producer- og sangskriverlinjen om forskellige projekter gennem året, hvor vi i grupper på tværs for mulighed for at udnytte hinandens styrker og viden.

UGENS MUSIKUNDERVISNING