Weekender

Du bestemmer selv om du vil blive på skolen i weekenderne, og her følger vi ikke ugens almindelige rytme.

Sammen med weekendlæreren finder eleverne ud af weekendens program, og der kan ske de forunderligste ting i en weekend. Vi sover længe, hygger med en god film eller vi går i hallen og spiller fodbold. Der er også tid til en tur på stranden eller at hygge ved bålet. Vi tager det stille og roligt og udnytter de muligheder det giver, at vi ikke er så mange som til hverdag.

SAMMEN MED KAMMERATERNE

I weekenden er der god tid til at få øvet med bandet til den næste store koncert eller måske indspille et hit i studiet. Eller hvad med en backgammon- eller volleyballturnering. Det er bare at slå sig løs i vores veludrustede faciliteter.

UD I DET BLÅ

Gå en tur i byen, tag på indkøbstur i Holbæk eller cykel en tur til stranden. Omegnen er fuld af smukke naturoplevelser og hvis man trænger til en rolig dag kan man slikke sol på terrassen, slappe af i haven eller hygge ved bålpladsen.

GÅ I KØKKENET

De elever, der bliver i weekenden deles om de praktiske opgaver. Køkkenet forbereder normalt maden, men eleverne kan også vælge at lave maden selv – og måske noget lækkert til dessert?

OBLIGATORISKE WEEKENDER

Tre til fire gange om året har vi obligatoriske weekender, hvor alle skolens elever er på skolen. Det er typisk i forbindelse med Efterskolernes Dag (åbent hus for alle efterskoler) og koncert- eller hyggearrangementer for forældre og venner.