Søg optagelse

Hvis du ønsker at søge optagelse på Sejergaardens Musikefterskole skal du aflægge skolen et besøg, udfylde en online indmeldelsesblanket og betale indmeldelsesgebyr

Informationsmøde

Hvis du er interesseret i at søge optagelse på efterskolen, skal du tilmelde dig et informationsmøde. Det gør du ved at udfylde ansøgningsskemaet, du kan finde nederst på siden. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Når vi har modtaget din tilmelding får du en invitation til informationsmødet, hvor vi fortæller om efterskolen og hvad vi kan tilbyde. Du får også en rundvisning af de nuværende elever og en personlig samtale med en af skolens lærere.

Indmeldelse & gebyr

Til informationsmødet får du et brev med oplysninger om indbetaling af indmeldelsesgebyr. Hvis du fortsat er interesseret i at søge optagelse på skolen skal du betale indmeldelsesgebyret. Når vi har registreret din betaling og modtaget din indmeldelsesblanket, er du optaget som elev på skolen. Indmeldelsesgebyret indgår i skolepengene og går tabt, hvis du melder fra.

Ekstra besøg

Hvis du gerne vil se skolen før de orienterende møder, er du velkommen til at ringe til os og aftale et besøg. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi til et af de to store åbent hus-arrangementer “Efterskolernes Dag” i september og “Efterskolernes Aften” i januar.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive en mail eller ringe til skolens kontor.

De tre trin i indmeldelsen

Step 1
Informationsmøde

Informationsmødet tager ca. 2 timer – inkl. rundvisning og samtale – og foregår typisk på hverdagsaftener eller weekend eftermiddage. Tilmelding sker på nedenstående formular.

Step 2
Indmeldelse & gebyr

Indmeldelsesgebyret er på 1.500 kr. og dækker bl.a. en introduktionspakke med skoletøj og sangbog. Du får ikke indmeldelsesgebyret retur, hvis du senere fortryder din indmeldelse.

Step 3
Udtalelse & karakterblad

Indhent en skoleudtalelse og seneste karakterblad fra din nuværende skole og send dem til Sejergaardens Musikefterskole senest 1. februar året før skolestart. 

I tilfælde af, at du skal have støtte- eller specialundervisning skal vi ligeledes have en udtalelse fra PPR (en pædagogisk psykologisk vurdering).

Ansøgningsskema

Hvis du er interesseret i at blive elev på Sejergaardsskolens Musikefterskole bedes du udfylde et ansøgningsskema. Det udfyldte skema bedes sendt til skolens adresse eller scannet ind og mailet til info(at)sejergaardens.dk